Πυζαμούλες έχουμε mister Sheffield;

Από καιρό είναι που θέλω να του το πω... Τον βλέπω να κυκλοφορεί στο σπίτι του με το εσώρουχο. Η κορούλα του είναι 3,5 και καταλαβαίνει πολλά περισσότερα σε σχέση με άλλα παιδιά της ηλικίας της. Έτσι λοιπόν όταν τα βράδια η μικρή έχει τις ανησυχίες της και θέλει να κοιμηθεί ανάμεσα στο μπαμπά και την μαμά, καλό θα ήταν να φοράει πυζαμούλα... έστω το παντελόνι!
Θα μου πεις τώρα... «μα εσύ νταντά πράγμα βλέπεις τέτοια πράγματα σε κοινή θέα»; Τολμώ να πω πως ναι. Κι αν κάτι δικαιολογεί αυτή την «παρεκτροπή» είναι η γνωριμία χρόνων, πάρα πολλών χρόνων μεταξύ μας. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχετικά

Είναι ημερολόγιο με τις μέρες μου δίπλα στον άνθρωπο που αγαπάω κι ας μην είμαστε μαζί. Οι συνθήκες μας θέλουν κοντά.  Η αγάπη μου ίσως να τον γεμίζει ενέργεια. Κι αυτό μ'αρέσει. Γιατί θέλω να είναι γεμάτος ζωή κι ευτυχία.
Η φωτογραφία μου
Είμαι η νταντά. Κάτι σαν της μις Φάίν της γνωστής 90’ς τηλεοπτικής σειράς The Nanny. Αυτός είναι ο μίστερ Σέλφιντ. Παντρεμένος όμως. Όπως κι εγώ επίσης. Η γνωριμία μου με τον μίστερ Σέλφιντ -δεν θέλω να πω το όνομα του για δικούς μου λόγους- κρατάει πολλά χρόνια. Πάρα πολλά. Γίναμε από γνωστοί φίλοι. Κολλητοί φίλοι. Και κάπου εκεί ανάμεσα βρήκα και τον ερωτεύτηκα. Δεν φταίω εγώ, εκείνος με τσιγκλούσε! Χωνόταν απροειδοποίητα στην ζωή μου, την αναστάτωνε για λίγο και όταν τελικά το θέμα έδειξε ότι όντως κάτι έτρεχε μεταξύ μας... έλειξε! Εγώ όμως ακόμη και τώρα τον αγαπώ. Με μια αγάπη άκρως τρυφερή, που ακόμη και το νύχι του να πονέσει εγώ θα το νιώσω.